Kontakta Bertils Renoveringsfirma

Telefon: 040 - 41 66 00
E-post: [email protected]
Adress: Birger Jarlsgatan 41D, 216 11 Limhamn

Köksrenovering Malmö

Om man vill renovera sitt kök finns det ett antal olika saker att tänka på. Det första man bör göra är att bestämma sig för vad man vill åstadkomma med renoveringen. Vill man bara fräscha upp det befintliga köket eller vill man göra mer omfattande förändringar? Därefter bör man ta storleken på köket i beaktande. Ett mindre kök kräver ofta mindre omfattande renoveringar än ett större kök.

När man har bestämt sig för vad man vill åstadkomma med renoveringen och tagit storleken på köket i beaktande är det dags att börja planera. Det finns olika saker att tänka på när man renoverar ett kök. Man bör t.ex. tänka på vad man vill ha för arbetsytor, förvaringsmöjligheter, belysning osv. Det är också viktigt att tänka på hur man vill ha köket indelat.

När man har planerat klart är det dags att börja renoveringen. Man bör börja med de delar av köket som kräver störst ombyggnad. Därefter kan man gå vidare till de mindre delarna. När man har renoverat klart är det bara att njuta av det nya köket!

Upplev förändringen din bostad genomgår vid en köksrenovering

Köket är inte bara en plats där matlagningen ska fungera. Köket är hemmets hjärta och ett av de rum vi spenderar mest tid i. En köksrenovering kan få hela hemmet att kännas fräschare oavsett om man bara målar om eller om man byter ut köksinredningen. En köksrenovering kan handla om att byta ut köksluckor och måla om eller en helrenovering där man byter ut stommar, tak och golv. Köksrenovering kan variera mycket i kostnad beroende på om det är ett stort eller litet arbete som ska utföras. Att renovera köket kan vara värd att satsa på, då ett dyrare material är hållbarare och inte slits så fort.

Det är viktigt att noga tänka igenom planeringen inför en köksrenovering Malmö. Material och utförande ska vara så funktionellt som möjligt. I ett sekelskifteshus kan det passa bäst med ett mer tidstypiskt utseende på ditt nya kök och i en modern lägenhet kan en modern köksdesign fungera bäst. Det kan också vara bra att tänka på att ett trendigt kök kan bli omodernt. Ditt nya kök ska hänga med länge. Vi samarbetar med Kvik på Svågertorp men installerar även andra kök. Välkommen att höra av dig till oss, vi har lång erfarenhet och är med dig hela vägen!

Ett nyrenoverat kök i Malmö

Tips inför en köksrenovering i Malmö

  • Starta med planeringen i god tid, gärna 6-12 månader innan du vill påbörja arbetet. På så sätt har du tid att fundera och planera och samla in inspiration.

  • Bestäm dig för hur mycket pengar du har råd att lägga på renoveringen, det är lätt att man snabbt kan gå över budget.

  • Försök hitta en bra kompromiss mellan dina behov och vad som passar in i ditt hem, t.ex. om du behöver mer förvaringsutrymme kan man titta på alternativ till vanliga skåp.

  • Välj material och produkter som passar din livsstil och ditt hem, t.ex. om du har barn och husdjur kan det vara bra att välja motståndskraftiga ytor.

  • Fundera på vilka funktioner och bekvämligheter du vill ha i ditt kök, t.ex. om du vill ha en diskmaskin, kompost, integrerad kyl och frys eller andra smarta lösningar.

Följ oss på Facebook!