Kontakta Bertils Renoveringsfirma

Telefon: 040 - 41 66 00
E-post: [email protected]
Adress: Birger Jarlsgatan 41D, 216 11 Limhamn

Badrumsrenovering Malmö

Överlåt jobbet åt en professionell renoveringsfirma! Vi tar hand om projektet från början till slut och lämnar självklart garanti på vårt arbete.

Vid en badrumsrenovering är det mycket viktigt att resultatet är hållbart och tilltalande utseendemässigt. Underliggande skikt måste vara täta och säkra. Vi tar ett helhetsansvar vid badrumsrenovering eller ombyggnation fram till att ditt badrum är klart att användas. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och hur det befintliga badrummet ser ut och fungerar, och hur det kan bli bättre i framtiden. Vi kan hjälpa till med val av planlösning, utrustning och kakel/klinkers.

Bertils Renoveringsfirma har mångårig erfarenhet av badrumsrenovering. Självklart gör vi alltid ett hembesök innan vi påbörjar arbetet med din badrumsrenovering för att säkerställa att ditt badrum blir både funktionellt och estetiskt rätt. Med oss kan du vara trygg med att din badrumsrenovering utförs enligt alla branschregler och standarder. Bertils Renoveringsfirma samarbetar med Konradssons Kakel, Golvpoolen, Svenska Kakel, INTERNI Kakelstudio och Beckers.

Vi använder oss av lux med tätskikt på när det är skivkonstuktioner i badrum

Att tänka på inför en badrumsrenovering

Badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver mycket planering och kunskap. Det är viktigt att tänka igenom alla aspekter av renoveringen, från budget till design och utförande. Det finns också olika alternativ för badrumsinredning. Man kan välja mellan traditionell inredning och modern inredning. Man kan också välja mellan olika material och konstruktioner.

Först och främst bör du bestämma hur mycket pengar du vill och kan lägga på renoveringen. Detta kommer att avgöra vilka delar av badrummet du kan ändra och hur mycket du kan göra själv.

Det är också viktigt att tänka på hur badrummet används. Om det är ett familjebadrum, kanske du vill installera fler handfat och duschar. Om det är ett gästbadrum, kanske du vill lägga lite mer pengar på designen.

Det finns många olika alternativ för badrumsrenovering. Du kan lägga nya golv, välja nya badrumsmöbler, installera nya belysningar, eller till och med byta ut hela badrummet. Det viktigaste är att du tar dig tid att planera och gör ett informerat val. Man måste också tänka på ventilation och isolering när man inreder ett badrum. Vi på Bertils Renoveringsfirma hjälper dig hela vägen från idé till utförande av badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Malmö av Bertils Renoveringsfirma Renovering av badrum av Bertils Renoveringsfirma

Följ oss på Facebook!